Onze
menukaart

Maak je keuze uit een van onze heerlijke Hollandse gerechten.
Heeft u een allergie of dieetwensen? Meld dat bij uw reservering.

Wilt u een avondje uitgebreid dineren? Dan kunt u ook kiezen voor het “Veluw’s tafelen”.  Hierbij krijgt u een voor-, hoofd- en nagerechten proeverij, dus allerlei lekkers te proeven en delen. Dit arrangement gaat per tafel vanaf 4 personen en is i.v.m. de voorbereiding alleen op reservering mogelijk.

Onderaan de pagina vind u de keuzemenu’s van de groepskaart welke we gebruiken voor groepen vanaf 10 personen.  

Restaurant de Landing
Rundercarpaccio op een Italiaanse bol14.00
Warme brie met walnoten op een meergranen bol11.50
Gerookte zalm op een meergranen bol12.50
Warme beenham op een Italiaanse bol
Met champignons, ui en honing- mosterdsaus
13.50
Twee kroketten met brood óf friet en mosterd9.75
Gehaktbal uit de jus met boerenbrood11.75
Uitsmijter ham óf kaas óf spek met boerenbrood9.75
Uitsmijter ham en kaas10.50
Uitsmijter spek en kaas10.50
Uitsmijter de Landing
Ham, kaas, carpaccio en een kroket
14.00

 

Soep

Boeren groentesoep
Met gehaktballetjes
6.25
Kruidige tomatensoep6.25

 

Maaltijdsalade

Tip: U kunt een puntzak friet of brood met smeersels bij bestellen.

Kip en bacon15.00
Geitenkaas16.50
Rundercarpaccio16.00
Gerookte zalm en gamba’s17.50
Ossenhaaspuntjes ‘Thai beef’17.50

 

Plategerechten

Geserveerd met salade en friet met mayonaise

Extra gebakken spek, ui en champignons? + 2.50

Gebakken zalm met romige dille saus21.50
Huisgemaakte gehaktbal uit de jus16.50
Kipsaté  met satésaus en kroepoek18.00
Kogelbiefstuk met peper- óf champignonsaus21.00
Kipschnitzel met peper- of champignonsaus19.00
Varkensschnitzel met peper- of champignonsaus19.00
Spareribs met knoflooksaus20.o0
Kindermenu met frikandel óf kroket8.00
Kindermenu met kip- óf varkensschnitzel9.50
Kindermenu met kogelbiefstuk10.00
Naturel7.50
Ham óf spek óf kaas8.75
Ananas8.75
Appel en kaneel10.00
Appel en rozijn10.00
Spek en kaas10.00
Ham en kaas10.00
Pannenkoek Hawaï
Ham met kaas en ananas
11.75

 

Pannenkoek De Noodlanding
Gebakken kip, spek, ui, champignons en kaas
14.75
Pannenkoek Lunters Boertje
Ham, kaas, spek, ui, champignons
14.75
Pannenkoek De Veluwe
Spek met ui en champignons
12.75
Pannenkoek De Mekkerende Geit
Geitenkaas, bacon en honing
14.75
Pannenkoek Als een vis in het water
Gerookte zalm met tuinkruiden en kruidenboter
15.25
Pannenkoek Viva la France
Roombrie met honing en walnoten
13.75
Pannenkoek Chefs Favoriet
Appel met banketbakkersroom
13.75
Pannenkoek Betuwse Kogels
Softijs met warme kersen
13.75
Pannenkoek De Berenhap
Gehaktbal met gebakken ui en satésaus
14.75
Pannenkoek Zomerkoningin
Softijs met verse aardbeien (alleen in het seizoen)
15.50
Pannenkoek aanbieding
Vraag de bediening naar de huidige actie
15.00
Rundercarpaccio
met pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en truffeldressing
13.00
Geroosterde biefstuk
‘Beef tataki’ met ketjapsaus en sesam
13.00
Huisgemaakte loempia
met kip, pittige saus en frisse sla
10.50
Gevulde champignonkoppen
met gehakt, gegratineerd met kaas
9.50
Zalmcarpaccio
‘Gravad lax’ met limoendressing
13.50
Vis trio
Zalm, gamba en tonijnsalade
13.50
Gamba’s
in knoflookolie
12.00
Tomatensoep6.25
Groentesoep6.25
Broodplankje met 3 verschillende smeersels2.75 p.p.

Vleesgerechten

Kip- óf varkensschnitzel in de koekenpan gebakken21.50
Varkenshaas gevuld met brie en bacon24.00
Kalfsrib-eye van blank kalfsvlees25.00
Kogelbiefstuk25.00
Tournedos
Biefstuk van de haas
32.50
De Bourgondiër – varkens- en kipschnitzel, biefstuk en spareribs27.50

Bij bovenstaande vleesgerechten heeft u keuze uit:

Pepersaus, champignonsaus, truffeljus of satésaus.

Botergare spareribs met knoflooksaus24.50
Kipsaté met satésaus, gefrituurde uitjes en kroepoek21.50
Boerenschnitzel met spek, ui en champignons, gegratineerd met kaas
(keuze uit kipschnitzel of een varkensschnitzel)
25.00
 
Extra te bestellen bij uw hoofdgerecht
Spiesje met gamba’s5.00
Gebakken spek met ui en champignons2.50

 

Visgerechten

Zalm met romige dille saus24.00
Victoriabaars, gepocheerde filet zonder graat26.50

 

Voor de kinderen

Kindermenus worden geserveerd met friet, mayonaise en salade. Inclusief kinderijsje in een mooie meeneembeker. Tot en met 12 jaar.

Frikandel óf kroket11.25
Kip- óf varkensschnitzel12.75
Kogelbiefstuk óf spareribs13.25

 

Wentelteefjes
met karamel en roomijs
8.25
Lotus cheesecake
met chocolade brownie en roomijs
8.25
Dame blanche
vanille roomijs, slagroom en chocoladesaus óf advocaat
8.00
Crème brûlée
met amaretto, hazelnoot en vanille roomijs
8.25
Mango tartelette
met mango sorbetijs
8.25
Hangop van boerenyoghurt
met gestoofde rode peer en vanille roomijs
8.25
‘Doe mij maar iets kleins’
1 bol vanille roomijs met slagroom
4.00
Kaasplankje
met belegen kaas van ‘Top Zuivelhoeve’ en Portugese port
8.75
Friandises
een traktatie van kleine zoetigheden
5.25
Seizoensdessert
Vraag de bediening naar ons seizoensdessert
8.50
Irish Coffee
met Irish whisky, rietsuiker en ongezoete room
6.50
Italian Coffee
met Amaretto en ongezoete room
6.50
Spanish Coffee
met Tia Maria en ongezoete room
6.50
French Coffee
met Grand Marnier en ongezoete room
6.50

 

 


IJscoupes

Coupe naturel – Softijs gemaakt van Hollandse weidemelk5.50
Coupe chocolade – Softijs met chocoladesaus5.75
Coupe advocaat – Softijs met advocaatsaus5.75
Coupe karamel – Softijs met romige karamelsaus5.75
Coupe kersen – Softijs met kersen6.25
Coupe bosvruchten – Softijs met huisgemaakte bosvruchtensaus6.50
Coupe oreo – Softijs met karamelsaus en oreocrunch6.50
Coupe ‘Banaan Royaal’ – Softijs met banaan, chocolade en karamel6.50
Coupe verse aardbeien- Softijs met verse aardbeien (seizoen)7.50
Krokante ijshoorn – softijs (heerlijk om mee te nemen)2.75
Huisgemaakte bosvruchten milkshake6.00

De onderstaande samengestelde menu’s gebruiken wij bij reserveringen boven de 10 personen.

Wanneer u aan tafel plaats neemt zal de bediening de keuzes opnemen zodat er in de keuken hard aan gewerkt kan worden, daarna plaatsen wij vers gebakken brood en diverse smeersels op tafel.

Als extra hebben wij schaaltjes met gebakken spek, ui en champignons. (€ 5,00 per schaaltje, +/- 4 personen)


 

‘Veluws tafelen’ € 48.50 (aanrader!)

Uitermate geschikt voor groepen die uitgebreid wensen te eten. Door de voorbereidingstijd is het alleen mogelijk dit menu uiterlijk een dag van tevoren door te geven.

Voorgerechten proeverij

Chef’s keuze van onze uitgebreide dinerkaart
inclusief een soepje en een broodplankje met 3 verschillende smeersels

_______________

Vleesproeverij

6 soorten vlees van rund, varken en kip

Geserveerd met 3 soorten saus en de garnituren
die u van ons gewend bent

uit te breiden met 2 soorten vis, + €2,50 p.p.

_______________

Dessertproeverij 

Een ruime keuze uit diverse soorten lekkernijen van onze dessertkaart.


 

Keuze A € 36.50

2 soorten soep van het seizoen

Geserveerd  met een broodplankje en 3 verschillende smeersels
_______________

In de koekenpan gebakken varkensschnitzel
met champignonroomsaus

0f

Kipsaté met satésaus en kroepoek

of

Gebakken zalmfilet met romige wittewijnsaus

Deze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappels, friet met mayonaise, frisse sla en warme groentes.

_______________

Boeren softijs:
Met chocoladesaus, advocaat of kersen


 

Keuze B € 43.50

Rundercarpaccio met pijnboompitjes, truffeldressing en Parmezaan

Of

Gerookte zalm met toast en kruidenmayonaise

Of

Huisgemaakte loempia met pittige saus en frisse sla

Of

Soep naar keuze uit het seizoen

Dit alles geserveerd met een broodplankje en 3 verschillende smeersels

-X-

Kogelbiefstuk van de grill met pepersaus

Of

Varkensschnitzel of kipfiletschnitzel in de koekenpan gebakken,
met champignonroomsaus

Of

Gebakken zalmfilet met romige wittewijnsaus

Of

Varkenshaas gevuld met romige brie en krokante bacon en champignonroomsaus

Deze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappels, friet met mayonaise, frisse sla en warme groentes.

-X-

Keuze uit 3 soorten dessert van onze dessertkaart welke op dat moment geldt


 

Keuze C € 44.50

2 soorten soep van het seizoen

Geserveerd met een broodplankje en 3 verschillende smeersels

-X-

Proeverij van 6 soorten vlees
Geserveerd met 3 soorten saus
(dit hoofdgerecht is uit te breiden met 2 soorten vis, + €3,50 p.p.)

Dit hoofdgerecht word geserveerd met gebakken aardappels, friet met mayonaise, frisse sla en warme groentes.

-X-

Keuze uit 3 soorten dessert van onze dessertkaart welke op dat moment geldt


 

Keuze D pannenkoekmenu € 24.50

Broodplankje met 3 verschillende smeersels

——————

Pannenkoek de Noodlanding
| spek |ui | champignons | kipfilet | kaas|

Of

Boeren trots
(gebakken beenham met honing-mosterdsaus)

Of

Betuwse kogels
(warme kersen met roomijs en slagroom)

Of

De Veluwe
(spek, ui en champignons)

Of

Viva la France
(brie met honing en walnootjes)

-X-

Boeren softijs met;
Chocoladesaus, advocaat of kersen

 

Restaurant de Landing

van onze chefkok

Ambachtelijke
kwaliteit

Eten is een beleving voor alle zintuigen. Ook daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze gerechten. We gebruiken alleen producten van ambachtelijke kwaliteit van Nederlandse leveranciers die de liefde voor goed eten met ons delen.

Restaurant de Landing
blaadje4

gezellig TAFELEN
met elkaar

Gezelligheid is echt een Hollands begrip. In De Landing combineren we dat met Bourgondisch dineren. En dat doe je met elkaar, met vrienden en familie. Met mensen om wie je geeft.

Restaurant de Landing