Onze
menukaart

Maak je keuze uit een van onze heerlijke Hollandse gerechten.
Heeft u een allergie of dieetwensen? Meld dat bij uw reservering.

Wilt u een avondje uitgebreid dineren? Dan kunt u ook kiezen voor het “Veluw’s tafelen”.  Hierbij krijgt u een voor-, hoofd- en nagerechten proeverij, dus allerlei lekkers te proeven en delen. Dit arrangement gaat per tafel vanaf 4 personen en is i.v.m. de voorbereiding alleen op reservering mogelijk.

Onderaan de pagina vind u de keuzemenu’s van de groepskaart welke we gebruiken voor groepen vanaf 10 personen.  

Restaurant de Landing
Rundercarpaccio
op een Italiaanse bol met pijnboompitjes, parmezaanse kaas en truffeldressing 
14.00
Warme brie
met walnoten op een meergranen bol
11.50
Gerookte zalm
op een meergranen bol
12.50
Warme beenham
op een Italiaanse bol met champignons, ui en honing- mosterdsaus
13.50
Twee kroketten
met brood óf friet en mosterd
9.75
Gehaktbal uit de jus
huisgemaakt, met boerenbrood
11.75
Uitsmijter ham óf kaas óf spek
met boerenbrood
9.75
Uitsmijter ham en kaas10.50
Uitsmijter spek en kaas10.50
Uitsmijter de Landing
Ham, kaas, carpaccio en een kroket
14.00
Uitsmijter gerookte zalm13.50

 

Soep

Barneveldse kippensoep6.25
Soep van het seizoen 
vraag de bediening naar onze wisselende soep
6.25

 

Maaltijdsalade

Tip: U kunt een puntzak friet of brood met smeersels bij bestellen.

Kip en bacon15.00
Geitenkaas16.50
Rundercarpaccio16.00
Gerookte zalm en gamba’s17.50
Ossenhaaspuntjes ‘Thai beef’17.50

 

Plategerechten

Geserveerd met salade en friet met mayonaise

Extra gebakken spek, ui en champignons? + 2.50

Gebakken zalm
met romige dille saus
21.50
Huisgemaakte gehaktbal
uit de jus
16.50
Kipsaté 
met satésaus en kroepoek
18.00
Kogelbiefstuk
met peper- óf champignonsaus
21.00
Kipschnitzel
met peper- of champignonsaus
19.00
Varkensschnitzel
met peper- of champignonsaus
19.00
Spareribs
met knoflooksaus
20.00
Kindermenu met frikandel óf kroket8.00
Kindermenu met kip- óf varkensschnitzel9.50
Kindermenu met kogelbiefstuk10.00
Naturel7.50
Ham óf spek óf kaas8.75
Ananas8.75
Appel en kaneel10.00
Appel en rozijn10.00
Spek en kaas10.00
Ham en kaas10.00
Pannenkoek Hawaï
Ham met kaas en ananas
11.75

 

Pannenkoek De Noodlanding
Gebakken kip, spek, ui, champignons en kaas
14.75
Pannenkoek Lunters Boertje
Ham, kaas, spek, ui, champignons
14.75
Pannenkoek De Veluwe
Spek met ui en champignons
12.75
Pannenkoek De Mekkerende Geit
Geitenkaas, bacon en honing
14.75
Pannenkoek Als een vis in het water
Gerookte zalm met tuinkruiden en kruidenboter
15.25
Pannenkoek Viva la France
Roombrie met honing en walnoten
13.75
Pannenkoek Chefs Favoriet
Appel met banketbakkersroom
13.75
Pannenkoek Betuwse Kogels
Softijs met warme kersen
13.75
Pannenkoek De Berenhap
Gehaktbal met gebakken ui en satésaus
14.75
Pannenkoek Zomerkoningin
Softijs met verse aardbeien (alleen in het seizoen)
15.50
Pannenkoek aanbieding
Vraag de bediening naar de huidige actie
15.00
Rundercarpaccio met pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en truffeldressing 13.50
Huisgemaakte loempia 2.0 met kip en pikante saus 11.50
Paling op toast zelf gerookt, met baby-sla en knapperige toast  15.50
Gefrituurde champignonkoppen met romige saus 10.50
Proeverijtje van zalm, gamba en paling 13.50
Gerookte runder rib-eye met geroosterde paprika  13.50
Tomatensoep met verse tuinkruiden  6.50
Soep van het seizoen vraag onze bediening naar de wisselende soep  6.25
Versgebakken broodjes met smeersels 2.75 p.p.

Vleesgerechten

Kip- óf varkensschnitzel
in de koekenpan gebakken
21.50
Varkenshaas
gevuld met brie en bacon
24.00
Kalfsrib-eye
van blank kalfsvlees
25.00
Kogelbiefstuk25.00
Tournedos
Biefstuk van de haas
32.50
De Bourgondiër
varkens- en kipschnitzel, biefstuk en spareribs
27.50

Bij bovenstaande vleesgerechten heeft u keuze uit:

Pepersaus, champignonsaus, truffeljus of satésaus.

Botergare spareribs
met knoflooksaus
24.50
Kipsaté
met satésaus, gefrituurde uitjes en kroepoek
21.50
Boerenschnitzel
met spek, ui en champignons, gegratineerd met kaas
(keuze uit kipschnitzel of een varkensschnitzel)
25.00
 
Extra te bestellen bij uw hoofdgerecht
Spiesje met gamba’s5.00
Gebakken spek met ui en champignons2.50

 

Visgerechten

Gebakken zalmfilet
met romige dille saus
24.00
Schelvis
met krokante kruidenkorst 
26.50

 

Voor de kinderen

Kindermenus worden geserveerd met friet, mayonaise en salade. Inclusief kinderijsje in een mooie meeneembeker. Tot en met 12 jaar.

Frikandel óf kroket11.25
Kip- óf varkensschnitzel12.75
Kogelbiefstuk óf spareribs13.25

 

Roodfruit tiramisu
van mascarpone crème, zomers fruit, cacao en pistache roomijs
8.75
Cheesecake ‘vol passie’
met chocolade, sinaasappel, mango, passievrucht en roomijs
8.75
Dame blanche
vanille roomijs, slagroom en chocoladesaus óf advocaat
8.75
Crème brûlée
met vanille roomijs, kokoslikeur en verse ananas
8.75
Hangop
van ‘TOP ZUIVEL’-yoghurt, verse Hollandse aardbeien en roomijs
8.75
Chocolade lekkernij
met o.a. ijs, ganache, cake, saus en brownie
8.75
‘Notenkraker’
gekarameliseerde noten, hazelnoot-, pistache- en vanilleroomijs en karamel
8.75
‘ik lust nog wel iets kleins’
bol vanilleroomijs met slagroom en kleine garnering 
4.50
Friandises
een traktatie van kleine zoetigheden
5.25
Kaasplankje 
met belegen kaas van ‘TOP ZUIVEL’ en zachte Portugese port
8.75
Seizoensdessert
Vraag de bediening naar ons seizoensdessert
8.75
Irish Coffee
met Irish whisky, rietsuiker, ongezoete room en handgemaakte bonbon
8.75
Italian Coffee
met Amaretto, ongezoete room en handgemaakte bonbon
8.75
Spanish Coffee
met Tia Maria, ongezoete room en handgemaakte bonbon
8.75
French Coffee
met Grand Marnier, ongezoete room en handgemaakte bonbon
8.75

 

 


IJscoupes

Coupe naturel
softijs gemaakt van Hollandse weidemelk
5.50
Coupe chocolade
softijs met chocoladesaus
5.75
Coupe advocaat
softijs met advocaatsaus
5.75
Coupe karamel
softijs met romige karamelsaus
5.75
Coupe kersen
softijs met kersen
6.25
Coupe bosvruchten
softijs met huisgemaakte bosvruchtensaus
6.50
Coupe oreo
softijs met karamelsaus en oreocrunch
6.50
Coupe ‘Banaan Royaal’
softijs met banaan, chocolade en karamel
6.50
Coupe verse aardbeien
softijs met verse aardbeien (seizoen)
7.50
Krokante ijshoorn
softijs (heerlijk om mee te nemen)
2.75
Huisgemaakte bosvruchten milkshake6.00

De onderstaande samengestelde menu’s gebruiken wij bij reserveringen boven de 10 personen.

Wanneer u aan tafel plaats neemt zal de bediening de keuzes opnemen zodat er in de keuken hard aan gewerkt kan worden, daarna plaatsen wij vers gebakken brood en diverse smeersels op tafel.

Als extra hebben wij schaaltjes met gebakken spek, ui en champignons. (€ 5,00 per schaaltje, +/- 4 personen)


 

‘Veluws tafelen’ € 48.50 (aanrader!)

Uitermate geschikt voor groepen die uitgebreid wensen te eten. Door de voorbereidingstijd is het alleen mogelijk dit menu uiterlijk een dag van tevoren door te geven.

Voorgerechten proeverij

Chef’s keuze van onze uitgebreide dinerkaart
inclusief een soepje en een broodplankje met 3 verschillende smeersels

_______________

Vleesproeverij

6 soorten vlees van rund, varken en kip

Geserveerd met 3 soorten saus en de garnituren
die u van ons gewend bent

uit te breiden met 2 soorten vis, + €2,50 p.p.

_______________

Dessertproeverij 

Een ruime keuze uit diverse soorten lekkernijen van onze dessertkaart.


 

Keuze A € 36.50

2 soorten soep van het seizoen

Geserveerd  met een broodplankje en 3 verschillende smeersels
_______________

In de koekenpan gebakken varkensschnitzel
met champignonroomsaus

0f

Kipsaté met satésaus en kroepoek

of

Gebakken zalmfilet met romige wittewijnsaus

Deze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappels, friet met mayonaise, frisse sla en warme groentes.

_______________

Boeren softijs:
Met chocoladesaus, advocaat of kersen


 

Keuze B € 43.50

Rundercarpaccio met pijnboompitjes, truffeldressing en Parmezaan

Of

Gerookte zalm met toast en kruidenmayonaise

Of

Huisgemaakte loempia met pittige saus en frisse sla

Of

Soep naar keuze uit het seizoen

Dit alles geserveerd met een broodplankje en 3 verschillende smeersels

-X-

Kogelbiefstuk van de grill met pepersaus

Of

Varkensschnitzel of kipfiletschnitzel in de koekenpan gebakken,
met champignonroomsaus

Of

Gebakken zalmfilet met romige wittewijnsaus

Of

Varkenshaas gevuld met romige brie en krokante bacon en champignonroomsaus

Deze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappels, friet met mayonaise, frisse sla en warme groentes.

-X-

Keuze uit 3 soorten dessert van onze dessertkaart welke op dat moment geldt


 

Keuze C € 44.50

2 soorten soep van het seizoen

Geserveerd met een broodplankje en 3 verschillende smeersels

-X-

Proeverij van 6 soorten vlees
Geserveerd met 3 soorten saus
(dit hoofdgerecht is uit te breiden met 2 soorten vis, + €3,50 p.p.)

Dit hoofdgerecht word geserveerd met gebakken aardappels, friet met mayonaise, frisse sla en warme groentes.

-X-

Keuze uit 3 soorten dessert van onze dessertkaart welke op dat moment geldt


 

Keuze D pannenkoekmenu € 24.50

Broodplankje met 3 verschillende smeersels

——————

Pannenkoek de Noodlanding
| spek |ui | champignons | kipfilet | kaas|

Of

Boeren trots
(gebakken beenham met honing-mosterdsaus)

Of

Betuwse kogels
(warme kersen met roomijs en slagroom)

Of

De Veluwe
(spek, ui en champignons)

Of

Viva la France
(brie met honing en walnootjes)

-X-

Boeren softijs met;
Chocoladesaus, advocaat of kersen

 

Restaurant de Landing

van onze chefkok

Ambachtelijke
kwaliteit

Eten is een beleving voor alle zintuigen. Ook daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze gerechten. We gebruiken alleen producten van ambachtelijke kwaliteit van Nederlandse leveranciers die de liefde voor goed eten met ons delen.

Restaurant de Landing
blaadje4

gezellig TAFELEN
met elkaar

Gezelligheid is echt een Hollands begrip. In De Landing combineren we dat met Bourgondisch dineren. En dat doe je met elkaar, met vrienden en familie. Met mensen om wie je geeft.

Restaurant de Landing