De onderstaande samengestelde menu’s gebruiken wij bij reserveringen boven de 10 personen.
Wanneer u aan tafel plaats neemt zal de bediening de keuzes opnemen zodat er in de keuken hard aan gewerkt kan worden, daarna plaatsen wij vers gebakken brood en diverse smeersels op tafel.
Als extra hebben wij schaaltjes met gebakken spek, ui en champignons. (€ 5,00 per schaaltje, +/- 4 personen)
‘Veluws tafelen’ € 48.50 (aanrader!)
Uitermate geschikt voor groepen die uitgebreid wensen te eten. Door de voorbereidingstijd is het alleen mogelijk dit menu uiterlijk een dag van tevoren door te geven.
Voorgerechten proeverij
Chef’s keuze van onze uitgebreide dinerkaart
inclusief een soepje en een broodplankje met 3 verschillende smeersels
_______________
Vleesproeverij
6 soorten vlees van rund, varken en kip
Geserveerd met 3 soorten saus en de garnituren
die u van ons gewend bent
uit te breiden met 2 soorten vis, + €2,50 p.p.
_______________
Dessertproeverij
Een ruime keuze uit diverse soorten lekkernijen van onze dessertkaart.
Keuze A € 36.50
2 soorten soep van het seizoen
Geserveerd met een broodplankje en 3 verschillende smeersels
_______________
In de koekenpan gebakken varkensschnitzel
met champignonroomsaus
0f
Kipsaté met satésaus en kroepoek
of
Gebakken zalmfilet met romige wittewijnsaus
Deze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappels, friet met mayonaise, frisse sla en warme groentes.
_______________
Boeren softijs:
Met chocoladesaus, advocaat of kersen
Keuze B € 43.50
Rundercarpaccio met pijnboompitjes, truffeldressing en Parmezaan
Of
Gerookte zalm met toast en kruidenmayonaise
Of
Huisgemaakte loempia met pittige saus en frisse sla
Of
Soep naar keuze uit het seizoen
Dit alles geserveerd met een broodplankje en 3 verschillende smeersels
-X-
Kogelbiefstuk van de grill met pepersaus
Of
Varkensschnitzel of kipfiletschnitzel in de koekenpan gebakken,
met champignonroomsaus
Of
Gebakken zalmfilet met romige wittewijnsaus
Of
Varkenshaas gevuld met romige brie en krokante bacon en champignonroomsaus
Deze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappels, friet met mayonaise, frisse sla en warme groentes.
-X-
Keuze uit 3 soorten dessert van onze dessertkaart welke op dat moment geldt
Keuze C € 44.50
2 soorten soep van het seizoen
Geserveerd met een broodplankje en 3 verschillende smeersels
-X-
Proeverij van 6 soorten vlees
Geserveerd met 3 soorten saus
(dit hoofdgerecht is uit te breiden met 2 soorten vis, + €3,50 p.p.)
Dit hoofdgerecht word geserveerd met gebakken aardappels, friet met mayonaise, frisse sla en warme groentes.
-X-
Keuze uit 3 soorten dessert van onze dessertkaart welke op dat moment geldt
Keuze D pannenkoekmenu € 24.50
Broodplankje met 3 verschillende smeersels
——————
Pannenkoek de Noodlanding
| spek |ui | champignons | kipfilet | kaas|
Of
Boeren trots
(gebakken beenham met honing-mosterdsaus)
Of
Betuwse kogels
(warme kersen met roomijs en slagroom)
Of
De Veluwe
(spek, ui en champignons)
Of
Viva la France
(brie met honing en walnootjes)
-X-
Boeren softijs met;
Chocoladesaus, advocaat of kersen