Onze
menukaart



Maak je keuze uit een van onze heerlijke Hollandse gerechten.
Heeft u een allergie of dieetwensen? Meld dat bij uw reservering.

Wilt u  een avondje uitgebreid dineren? Dan kunt u ook kiezen voor ” Veluw’s tafelen ”  hier krijgt u een voorgerechten-, hoofdgerechten- en nagerechten proeverij dus van alles lekkers te proeven en te delen.  Dit arrangement gaat per tafel en is ivm de voorbereiding alleen op reservering mogelijk.


Hier onderaan de pagina vind u de keuzemenu’s van de groepskaart welke we gebruiken voor groepen vanaf 10 personen.  

Restaurant de Landing

Rundercarpaccio op een Italiaanse bol

11.50

Warme brie met walnoten op een meergranen bol

9.50

Gerookte zalm op een meergranen bol

10.50

Warme beenham op een Italiaanse bol
Met champignons, ui en honing- mosterdsaus

9.75

Twee kroketten met mosterd op boerenbrood

9.25

Twee kroketten met mosterd en friet

9.75

Gehaktbal in de jus met boerenbrood

8.75

Uitsmijter ham of kaas met boerenbrood

8.25

Uitsmijter spek met kaas

9.25

Uitsmijter de Landing
Boerenbrood met ham, kaas, carpaccio en broodje kroket

12.00

 

Soep

Kruidige tomatensoep

5.75

Uiensoep met een kaaskoekje

5.75

 

Maaltijdsalade

U kunt eventueel een puntzak friet extra bij bestellen of brood met smeersels

Salade met kip en bacon

13.50

Salade geitenkaas

15.00

Salade carpaccio

15.00

Gerookte zalm en gamba’s

15.50

 

Plategerechten

Geserveerd met salade en friet met mayonaise

Gebakken zalm met droge witte wijnsaus

20.50

Gehaktbal in jus

14.50

Kipsaté  met satésaus en kroepoek

17.00

Kogelbiefstuk met peper- of champignonsaus

20.00

Kipfiletschnitzel met peper- of champignonsaus

18.00

Varkensschnitzel met peper- of champignonsaus

18.00

Kindermenu met frikandel of kroket

7.00

Kindermenu met kipschnitzel, schnitzel, spare ribs of biefstuk

v.a. 8.00

Naturel

7.50

Ham

8.75

Spek

8.75

Kaas

8.75

Gember

8.75

Ananas

8.75

Appel met kaneel

10.00

Appel met rozijn

10.00

Spek met kaas

10.00

Ham met kaas

10.00


Gember met kaas

10.00

Pannenkoek Hawaï

Ham met kaas en ananas

11.75

 

Pannenkoek De noodlanding
Gebakken kip, spek, ui, champignons en kaas
14.75
Pannenkoek Lunters boertje
Ham, kaas, spek, ui, champignons
14.75
Pannenkoek De Veluwe
Spek met ui en champignons
12.75

Pannenkoek De berenhap

Gehaktbal met gebakken ui en satésaus

14.75

Pannenkoek De mekkerende geit

Gesmolten geitenkaas, bacon en honing

14.75

Pannenkoek Als een vis in het water

Gerookte zalm met tuinkruiden en kruidenboter

15.25
Pannenkoek Viva la France
Roombrie met honing en walnootjes
13.75
Pannenkoek Chefs favoriet
Appel met banketbakkersroom
12.75

Pannenkoek Betuwse kogels

Softijs met warme kersen

13.75

Pannenkoek “Zomerkoningin

Softijs met verse aardbeien (seizoen)

15.50
Rundercarpaccio
met pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en truffeldressing
11.00
Gevulde champignonkoppen gegratineerd met oude kaas8.00
Ribs & Wings
Boter gare kipvleugels en varkensribbetjes
8.50
Gamba’s in knoflookolie10.50
Huisgemaakte loempia
met kip, pittige saus en frisse sla
9.25
Tataki van zalm en tonijn
met sesam, soja saus en wakame salade
12.75
Kruidige tomatensoep5.75
Uiensoep met een kaaskoekje5.75
Brood met smeersels – 2 of 4 personen4.50 – 6.50

Vleesgerechten

Varkensschnitzel in de koekenpan gebakken

20.00

Kipfiletschnitzel in de koekenpan gebakken

20.00

Varkenshaas gevuld met brie en bacon

22.50

Kalfsrib-eye van blank kalfsvlees

23.75

Kogelbiefstuk

22.50

Tournedos – biefstuk van ossenhaas

28.50

De Bourgondiër – varkensschnitzel, kipschnitzel, biefstuk en spareribs

26.00

Bij bovenstaande vleesgerechten heeft u keuze uit:

Pepersaus, jachtsaus, champignonsaus of satésaus.

Kipsaté met satésaus, gefrituurde uitjes en kroepoek

19.50

Spare ribs boterzacht met knoflooksaus

21.50

Boerenschnitzel met spek, ui en champignons, gegratineerd met kaas

24.50

 
Extra te bestellen bij uw hoofdgerecht

Gebakken gamba’s

5.00

Gebakken spek met ui en champignons

2.50

Voor de grote trek: u kunt de vlees- en visgerechten ook dubbel bestellen van hetzelfde stuk vlees/vis. Vraag de bediening de meerprijs hiervan.

 

Visgerechten

Zalm met droge witte wijnsaus

22.25

Kabeljauw met een tuinkruiden korst

23.25

 

Vegetarische gerechten

Gevulde paprika met couscous, gegratineerd met geitenkaas

19.00

Spinazie tortelini met gedroogde tomaatjes en Parmezaan

19.00

 

Voor de kinderen

Kindermenu met een frikandel of kroket

7.00

Kindermenu met kipschnitzel, varkensschnitzel, spare ribs of biefstuk

8.00

Kindermenu met kipschnitzel, varkensschnitzel, spare ribs of biefstuk

9.00

 

Dame blanche vanilleroomijs met slagroom, chocoladesaus of advocaat

6.75

Exotische crème brûlée 
met ananas, kokos, pure chocolade en vanilleroomijs

7.00

‘de Notenkraker’
Walnoot-, vanille-, en pistache ijs met macaron, noten en karamel

7.75

Sinaasappelbavarois met vanilleroomijs

6.75

Hangop met bosvruchten en vanilleroomijs

6.75

Arretjescake
met pistache ijs en slagroom

7.00

Kinderijsje -Softijs in een meeneembeker met lekkers!

2.95

Portugese port met oude kaas

7.00


IJscoupes

Coupe naturel – Softijs gemaakt van Hollandse weidemelk

4.50

Coupe chocolade – Softijs met chocoladesaus

5.00

Coupe advocaat – Softijs met advocaat

5.50

Coupe karamel – Softijs met karamelsaus

5.00

Coupe kersen – Softijs met kersen

5.25

Coupe noten – Softijs met karamel, chocolade en notencrunch

5.75

Coupe fruitcocktail – Softijs met fruitcocktail

5.50

Coupe verse aardbeien- Softijs met verse aardbeien (seizoen)

7.50

De onderstaande samengestelde menu’s gebruiken wij bij reserveringen boven de 10 personen.

 

Wanneer u aan tafel plaats neemt zal de bediening de keuzes opnemen zodat er in de keuken hard aan gewerkt kan worden,
daarna plaatsen wij vers gebakken brood en diverse smeersels op tafel.

 

De hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappels, verse groente, frisse sla en
friet met mayonaise en worden desgewenst kosteloos aangevuld.

 

Als extra hebben wij schaaltjes met gebakken spek, ui en champignons. (€ 5,00 per schaaltje, +/- 4 personen)

 


 

‘Veluws tafelen’ € 43.50

Uitermate geschikt voor groepen die uitgebreid wensen te eten.

 

Onderstaande is gebaseerd op een ruime
keuze aan kleine gerechtjes

 

Voorgerechten proeverij

Chef’s keuze van onze uitgebreide dinerkaart
inclusief een soepje en vers gebakken brood met smeersels

_______________

Vleesproeverij

5 soorten vlees van rund, varken en kip

Geserveerd met 3 soorten saus en de garnituren
die u van ons gewend bent

uit te breiden met 2 soorten vis, + €2,50 p.p (dit apart aangeven graag)

De samenstelling en hoeveelheid wordt d.m.v. standaard formule berekend,
een eventuele aanvulling kan in overleg gedaan worden tegen meerprijs.
(Het opgegeven aantal gereserveerde gasten kan tot 1 dag tevoren
worden gewijzigd i.v.m. voorbereidingen) 

_______________

Dessertproeverij 

Een ruime keuze uit diverse soorten bavaroise, ijs en andere
heerlijke zoete huisgemaakte lekkernijen.


 

Keuze 1 € 29.50

Barneveldse kippensoep

Of

Kruidige tomatensoep met roomkaas
en tuinkruiden
_______________

In de koekenpan gebakken varkensschnitzel
met champignonroomsaus

0f

Kipsaté met satésaus en kroepoek

of

Gebakken zalmfilet met romige wittewijnsaus
_______________

Boeren softijs:
Met chocoladesaus, advocaat of kersen

Of

Koffie / thee of cappuccino

 


 

Keuze 2 € 36.00

Rundercarpaccio met pijnboompitjes, truffeldressing en Parmezaan

Of

Gerookte zalm met toast en kruidenmayonaise

Of

Huisgemaakte loempia met pittige saus en frisse sla

Of

Kruidige tomatensoep met roomkaas en tuinkruiden

-X-

Kogelbiefstuk van de grill met pepersaus

Of

Varkensschnitzel of kipfiletschnitzel in de koekenpan gebakken,
met champignonroomsaus

Of

Gebakken zalmfilet met romige wittewijnsaus

Of

Varkenshaas gevuld met romige brie en krokante bacon en champignonroomsaus

-X-

Dame Blanche met chocolade saus of advocaat

0f Crème brulee met een krokante kletskop en vanilleroomijs

Of

Koffie/thee of cappuccino

 


 

Keuze 3 € 36.00

Barneveldse kippensoep

Of

Kruidige tomatensoep met roomkaas
(uit te breiden met voorgerechten zoals
bij keuze 2 omschreven +€ 5,00)

-X-

Proeverij van diverse rund, varken en kippenvlees.
Geserveerd met 3 soorten saus en de garnituren

die u van ons gewend bent
(uit te breiden met 2 soorten vis, + €2,50 p.p.)

De samenstelling en hoeveelheid word d.m.v. standaard formule berekend,
een eventuele aanvulling kan in overleg gedaan worden tegenmeerprijs.

 

-X-

Bosvruchtenbavaroise met rode vruchtensaus en vanilleroomijs

Of

Crème brulee met een krokante kletskop en vanilleroomijs

Of

Dame blanche met advocaat of chocolade

Of

Koffie/thee of cappuccino

 


 

Keuze 4 € 19.75

Vers gebakken brood met diverse smeersels

——————

Pannenkoek de Noodlanding
| spek |ui | champignons | kipfilet | kaas|

Of

Boeren trots
(gebakken beenham met honing-mosterdsaus)

Of

Betuwse kogels
(warme kersen met roomijs en slagroom)

Of

De Veluwe
(spek, ui en champignons)

Of

Viva la France
(brie met honing en walnootjes)

-X-

Boeren softijs met;
Chocoladesaus, advocaat of kersen

Of

Koffie/thee of cappuccino

 

Restaurant de Landing

van onze chefkok

Ambachtelijke
kwaliteit

Eten is een beleving voor alle zintuigen. Ook daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze gerechten. We gebruiken alleen producten van ambachtelijke kwaliteit van Nederlandse leveranciers die de liefde voor goed eten met ons delen.

Restaurant de Landing
blaadje4

gezellig TAFELEN
met elkaar

Gezelligheid is echt een Hollands begrip. In De Landing combineren we dat met Bourgondisch dineren. En dat doe je met elkaar, met vrienden en familie. Met mensen om wie je geeft.

Restaurant de Landing