Onze
menukaart



Maak je keuze uit een van onze heerlijke Hollandse gerechten.
Heeft u een allergie of dieetwensen? Meld dat bij uw reservering.

Wilt u  een avondje uitgebreid dineren? Dan kunt u ook kiezen voor ” Veluw’s tafelen ”  hier krijgt u een voorgerechten-, hoofdgerechten- en nagerechten proeverij dus van alles lekkers te proeven en te delen.  Dit arrangement gaat per tafel vanaf 4 personen en is i.v.m. de voorbereiding alleen op reservering mogelijk.


Hier onderaan de pagina vind u de keuzemenu’s van de groepskaart welke we gebruiken voor groepen vanaf 10 personen.  

 

Restaurant de Landing

Rundercarpaccio op een Italiaanse bol

11.50

Warme brie met walnoten op een meergranen bol

9.50

Gerookte zalm op een meergranen bol

10.50

Warme beenham op een Italiaanse bol
Met champignons, ui en honing- mosterdsaus

9.75

Twee kroketten met mosterd op boerenbrood

9.25

Twee kroketten met mosterd en friet

9.75

Gehaktbal in de jus met boerenbrood

8.75

Uitsmijter ham of kaas met boerenbrood

8.25

Uitsmijter spek met kaas

9.25

Uitsmijter de Landing
Boerenbrood met ham, kaas, carpaccio en broodje kroket

12.00

 

Soep

Uiensoep met een kaascrouton                          

5.75



 

Maaltijdsalade

U kunt eventueel een puntzak friet extra bij bestellen of brood met smeersels

Salade met kip en bacon

13.50

Salade geitenkaas

15.00

Salade carpaccio

15.00

Gerookte zalm en gamba’s

15.50

 

Plategerechten

Geserveerd met salade en friet met mayonaise

Gebakken zalm met droge witte wijnsaus

21.50

Gehaktbal in jus

15.50

Kipsaté  met satésaus en kroepoek

18.50

Kogelbiefstuk met peper- of champignonsaus

21.50

Kipfiletschnitzel met peper- of champignonsaus

19.00

Varkensschnitzel met peper- of champignonsaus

19.00

Kindermenu met frikandel of kroket

7.00

Kindermenu met kipschnitzel, varkensschnitzel of biefstuk

v.a. 8.50

Naturel

7.50

Ham

8.75

Spek

8.75

Kaas

8.75

Gember

8.75

Ananas

8.75

Appel met kaneel

10.00

Appel met rozijn

10.00

Spek met kaas

10.00

Ham met kaas

10.00


Gember met kaas

10.00

Pannenkoek Hawaï

Ham met kaas en ananas

11.75

 

Pannenkoek De noodlanding
Gebakken kip, spek, ui, champignons en kaas
14.75
Pannenkoek Lunters boertje
Ham, kaas, spek, ui, champignons
14.75
Pannenkoek De Veluwe
Spek met ui en champignons
12.75

Pannenkoek De berenhap

Gehaktbal met gebakken ui en satésaus

14.75

Pannenkoek De mekkerende geit

Gesmolten geitenkaas, bacon en honing

14.75

Pannenkoek Als een vis in het water

Gerookte zalm met tuinkruiden en kruidenboter

15.25
Pannenkoek Viva la France
Roombrie met honing en walnootjes
13.75
Pannenkoek Chefs favoriet
Appel met banketbakkersroom
12.75

Pannenkoek Betuwse kogels

Softijs met warme kersen

13.75

Pannenkoek “Zomerkoningin

Softijs met verse aardbeien (seizoen)

15.50
Rundercarpaccio
met pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en truffeldressing
12.50
Beef- tataki met ketjapsaus en sesam 
12.50
Visproeverij van zalm, gamba en tonijn 12.95
Gamba’s in knoflookolie 10.50
Huisgemaakte loempia
met kip, pittige saus en frisse sla
9.75
Gefrituude champignonkoppen 8.50
Uiensoep met een kaascrouton 5.75


Broodplankje met 3 verschillende smeersels 6.50

Vleesgerechten

Varkensschnitzel in de koekenpan gebakken

21.50

Kipfiletschnitzel in de koekenpan gebakken

21.50

Varkenshaas gevuld met brie en bacon

23.00

Kalfsrib-eye van blank kalfsvlees

24.00

Kogelbiefstuk

24.00

Tournedos 
Biefstuk van de haas

32.50

De Bourgondiër – varkensschnitzel, kipschnitzel, biefstuk en spare ribs

26.50

Bij bovenstaande vleesgerechten heeft u keuze uit:

Pepersaus, champignonsaus rode wijnsaus of satésaus.

Botergare spare ribs met knoflooksaus

23.50

Kipsaté met satésaus, gefrituurde uitjes en kroepoek

21.50

Boerenschnitzel met spek, ui en champignons, gegratineerd met kaas
(keuze uit kipschnitzel of een varkensschnitzel)

25.00

 
Extra te bestellen bij uw hoofdgerecht

Spiesje met gamba’s

5.00

Gebakken spek met ui en champignons


Extra saus

2.50


2.50

 

Visgerechten

Zalm met droge witte wijnsaus

23.00

Zeebaarsfilet, op de huid gebakken (zonder graat)

26.50


Voor de kinderen

Kindermenu met friet en mayonaise een frikandel of kroket

7.00

Kindermenu met friet  en mayonaise kipschnitzel of een varkensschnitzel

8.50

Kindermenu met friet en mayonaise, salade en een biefstuk

9.25

 


Portugese port met gegratineerde brie op notenbrood

8.00

Crème brûlée met koffie likeur en vanilleroomijs

7.50

Seizoens dessert (wisselend)

8.50

Panna-cotta met chutney van Veluws gedroogd fruit en roomijs

8.00

Klassieke tiramisu met roomijs

7.50

Dame blanche met vanilleroomijs, slagroom met chocoladesaus of advocaat

7.75

‘Chocolade droom’ proeverij van heerlijke chocolade items

8.50

Friandise; een kleine traktatie!

Arretjescake, brownie en macaron, lekker bij een kopje koffie of thee



Kinderijsje – ijs in een meeneembeker met lekkers!

5,25




3.50




IJscoupes

Coupe naturel – Softijs gemaakt van Hollandse weidemelk

4.50

Coupe chocolade – Softijs met chocoladesaus

5.00

Coupe advocaat – Softijs met advocaat

5.50

Coupe karamel – Softijs met karamelsaus

5.00

Coupe kersen – Softijs met kersen

5.25

Coupe noten – Softijs met karamel, chocolade en notencrunch

5.75

Coupe fruitcocktail – Softijs met fruitcocktail

5.50

Coupe verse aardbeien- Softijs met verse aardbeien (seizoen)

7.50

De onderstaande samengestelde menu’s gebruiken wij bij reserveringen boven de 10 personen.

Wanneer u aan tafel plaats neemt zal de bediening de keuzes opnemen zodat er in de keuken hard aan gewerkt kan worden, daarna plaatsen wij vers gebakken brood en diverse smeersels op tafel.

Als extra hebben wij schaaltjes met gebakken spek, ui en champignons. (€ 5,00 per schaaltje, +/- 4 personen)


 

‘Veluws tafelen’ € 48.50 (aanrader!)

Uitermate geschikt voor groepen die uitgebreid wensen te eten. Door de voorbereidingstijd is het alleen mogelijk dit menu uiterlijk een dag van tevoren door te geven.

Voorgerechten proeverij

Chef’s keuze van onze uitgebreide dinerkaart
inclusief een soepje en een broodplankje met 3 verschillende smeersels

_______________

Vleesproeverij

6 soorten vlees van rund, varken en kip

Geserveerd met 3 soorten saus en de garnituren
die u van ons gewend bent

uit te breiden met 2 soorten vis, + €2,50 p.p.

_______________

Dessertproeverij 

Een ruime keuze uit diverse soorten lekkernijen van onze dessertkaart.


 

Keuze A € 36.50

2 soorten soep van het seizoen

Geserveerd  met een broodplankje en 3 verschillende smeersels
_______________

In de koekenpan gebakken varkensschnitzel
met champignonroomsaus

0f

Kipsaté met satésaus en kroepoek

of

Gebakken zalmfilet met romige wittewijnsaus

Deze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappels, friet met mayonaise, frisse sla en warme groentes.

_______________

Boeren softijs:
Met chocoladesaus, advocaat of kersen


 

Keuze B € 43.50

Rundercarpaccio met pijnboompitjes, truffeldressing en Parmezaan

Of

Gerookte zalm met toast en kruidenmayonaise

Of

Huisgemaakte loempia met pittige saus en frisse sla

Of

Soep naar keuze uit het seizoen

Dit alles geserveerd met een broodplankje en 3 verschillende smeersels

-X-

Kogelbiefstuk van de grill met pepersaus

Of

Varkensschnitzel of kipfiletschnitzel in de koekenpan gebakken,
met champignonroomsaus

Of

Gebakken zalmfilet met romige wittewijnsaus

Of

Varkenshaas gevuld met romige brie en krokante bacon en champignonroomsaus

Deze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappels, friet met mayonaise, frisse sla en warme groentes.

-X-

Keuze uit 3 soorten dessert van onze dessertkaart welke op dat moment geldt


 

Keuze C € 44.50

2 soorten soep van het seizoen

Geserveerd met een broodplankje en 3 verschillende smeersels

-X-

Proeverij van 6 soorten vlees
Geserveerd met 3 soorten saus
(dit hoofdgerecht is uit te breiden met 2 soorten vis, + €3,50 p.p.)

Dit hoofdgerecht word geserveerd met gebakken aardappels, friet met mayonaise, frisse sla en warme groentes.

-X-

Keuze uit 3 soorten dessert van onze dessertkaart welke op dat moment geldt


 

Keuze D pannenkoekmenu € 24.50

Broodplankje met 3 verschillende smeersels

——————

Pannenkoek de Noodlanding
| spek |ui | champignons | kipfilet | kaas|

Of

Boeren trots
(gebakken beenham met honing-mosterdsaus)

Of

Betuwse kogels
(warme kersen met roomijs en slagroom)

Of

De Veluwe
(spek, ui en champignons)

Of

Viva la France
(brie met honing en walnootjes)

-X-

Boeren softijs met;
Chocoladesaus, advocaat of kersen

 

Restaurant de Landing

van onze chefkok

Ambachtelijke
kwaliteit

Eten is een beleving voor alle zintuigen. Ook daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze gerechten. We gebruiken alleen producten van ambachtelijke kwaliteit van Nederlandse leveranciers die de liefde voor goed eten met ons delen.

Restaurant de Landing
blaadje4

gezellig TAFELEN
met elkaar

Gezelligheid is echt een Hollands begrip. In De Landing combineren we dat met Bourgondisch dineren. En dat doe je met elkaar, met vrienden en familie. Met mensen om wie je geeft.

Restaurant de Landing