Onze
menukaart

Maak je keuze uit een van onze heerlijke Hollandse gerechten.

Heeft u een allergie of dieetwensen? Meld dat bij uw reservatie.​

Restaurant de Landing

Rundercarpaccio op een Italiaanse bol

10.00

Warme brie met walnoten op een meergranen bol

8.50

Gerookte zalm op een meergranen bol

9.50

Warme beenham op een Italiaanse bol
Met champignons, ui en honing- mosterdsaus

9.00

Twee kroketten met mosterd op boerenbrood

8.50

Twee kroketten met mosterd en friet

9.00

Gehaktbal in de jus met boerenbrood

8.50

Uitsmijter ham of kaas met boerenbrood

7.00

Uitsmijter spek met kaas

8.00

Uitsmijter de Landing
Boerenbrood met ham, kaas, carpaccio en broodje kroket

11.00

 

Soep

Romige lente-ui soep

5.00

Barneveldse kippensoep

5.00

 

Maaltijdsalade

U kunt eventueel een puntzak friet extra bij bestellen of brood met smeersels

Salade met kip en bacon

12.50

Salade geitenkaas

14.00

Salade carpaccio

14.00

Gerookte zalm en gamba’s

14.50

 

Plategerechten

Geserveerd met salade en friet met mayonaise

Gebakken zalm met droge witte wijnsaus

19.50

Gehaktbal in jus

14.50

Kipsaté of varkenshaassaté met satésaus en kroepoek

16.00

Kogelbiefstuk met peper- of champignonsaus

19.00

Kipfiletschnitzel met peper- of champignonsaus

17.00

Varkensschnitzel met peper- of champignonsaus

17.00

Kindermenu met frikandel of kroket

6.00

Kindermenu met kipschnitzel, schnitzel of biefstuk

8.00

Naturel

6.00

Ham

7.25

Spek

7.25

Kaas

7.25

Gember

7.25

Ananas

7.25

Appel met kaneel

8.50 

Appel met rozijn

8.50

Spek met kaas

8.50

Ham met kaas

8.50

Ananas met kaas

8.50

Gember met kaas

8.50

Hawaï

Ham met kaas en ananas

9.75


Pannenkoeken specialiteiten

Pannenkoek De noodlanding
Gebakken kip, spek, ui, champignons en kaas
13.50
Pannenkoek Lunters boertje
Ham, kaas, spek, ui, champignons
13.50
Pannenkoek De Veluwe
Spek met ui en champignons
12.50

Pannenkoek De berenhap

Gehaktbal met gebakken ui en satésaus

13.50

Pannenkoek De mekkerende geit

Gesmolten geitenkaas, bacon en honing

14.50

Pannenkoek Als een vis in het water

Gerookte zalm met tuinkruiden en kruidenboter

14.50
Pannenkoek Viva la France
Roombrie met honing en walnootjes
12.50
Pannenkoek Chefs favoriet
Appel met banketbakkersroom
11.50

Pannenkoek Betuwse kogels

Softijs met warme kersen

13.50

Pannenkoek “Zomerkoningin

Softijs met verse aardbeien (seizoen)

14.75
Rundercarpaccio met pijnboompitjes,
Parmezaanse kaas en truffeldressing
10.50
Warm gerookte zalm met Piri-Piri gamba’s10.50
Ribs & Wings
Boter gare kipvleugels en varkensribbetjes
8.50
Champignonkoppen met knoflookolie7.75
Huisgemaakte kiploempia met pittige saus en frisse sla9.00
Frisse salade met gefrituurde brie en nootjes8.50
Barneveldse kippensoep5.00
Romige lente-ui soep5.00
Brood met smeersels – 2 of 4 personen3.50 – 5.50

Vleesgerechten

Varkensschnitzel in de koekenpan gebakken

19.00

Kipfiletschnitzel in de koekenpan gebakken

19.00

Varkenshaas gevuld met brie en bacon

21.50

Kalfsrib-eye van blank kalfsvlees

23.00

Kogelbiefstuk

21.00

Tournedos – biefstuk van ossenhaas

27.50

De Bourgondiër – varkensschnitzel, kipschnitzel, biefstuk en spareribs

25.00

Bij bovenstaande vleesgerechten heeft u keuze uit:
Pepersaus, champignonsaus, satésaus of warme knoflooksaus



Kipsaté met satésaus, gefrituurde uitjes en kroepoek

18.50

Spare ribs boterzacht met knoflooksaus

19.50

Boerenschnitzel met spek, ui en champignons, gegratineerd met kaas

23.00

 

Extra te bestellen bij uw hoofdgerecht

Gebakken gamba’s

5.00

Gebakken spek met ui en champignons

2.00

Voor de grote trek: u kunt de vlees- en visgerechten ook dubbel bestellen van hetzelfde stuk vlees/vis. Vraag de bediening de meerprijs hiervan.

 

Visgerechten

Zalm met droge witte wijnsaus

21.00

Gamba’s (9st) met wok noedels

21.00

 

Vegetarische gerechten

Gevulde paprika met couscous, gegratineerd met geitenkaas

18.00

Spinazie tortelini met gedroogde tomaatjes en Parmezaan

18.00

 

Voor de kinderen

Kindermenu met een frikandel of kroket

6.00

Kindermenu met kipschnitzel, varkensschnitzel of biefstuk

8.00

Dame blanche vanilleroomijs met slagroom, chocoladesaus of advocaat

6.75

Crème brûlée met baileys likeur en vanilleroomijs

6.75

‘Chocolade droom’
Proeverij van brownie, arretjescake, crème, ijs en chocoladesaus

7.25

Kersenbavarois met vanilleroomijs

6.75

‘Bananofee’, verse banaan met toffeecrème en vanilleroomijs

6.75

Proeverij de ”Zoete-KOU”
diverse kleine nagerechten met ijs, vanaf twee personen

9.50 pp

Kinderijsje -Softijs in een meeneembeker met lekkers!

2.95

Portugese port met oude kaas

7.00


IJscoupes

Coupe naturel – Softijs gemaakt van Hollandse weidemelk

4.00

Coupe chocolade – Softijs met chocoladesaus

4.50

Coupe advocaat – Softijs met advocaat

5.50

Coupe karamel – Softijs met karamelsaus

4.50

Coupe kersen – Softijs met kersen

5.00

Coupe noten – Softijs met karamel, chocolade en notencrunch

5.50

Coupe fruitcocktail – Softijs met fruitcocktail

5.00

Coupe verse aardbeien- Softijs met verse aardbeien (seizoen)

7.50

De onderstaande samengestelde menu’s gebruiken wij bij reserveringen boven de 10 personen.

 

Wanneer u aan tafel plaats neemt zal de bediening de keuzes opnemen zodat er in de keuken hard aan gewerkt kan worden,
daarna plaatsen wij vers gebakken brood en diverse smeersels op tafel.

 

De hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappels, verse groente, frisse sla en
friet met mayonaise en worden desgewenst kosteloos aangevuld.

 

Als extra hebben wij schaaltjes met gebakken spek, ui en champignons. (€ 5,00 per schaaltje, +/- 4 personen)

 


 

‘Veluws tafelen’ € 42.50

Uitermate geschikt voor groepen die uitgebreid wensen te eten.

 

Onderstaande is gebaseerd op een ruime
keuze aan kleine gerechtjes

 

Voorgerechten proeverij

Chef’s keuze van onze uitgebreide dinerkaart
inclusief een soepje en vers gebakken brood met smeersels

_______________

Vleesproeverij

5 soorten vlees van rund, varken en kip

Geserveerd met 3 soorten saus en de garnituren
die u van ons gewend bent

uit te breiden met 2 soorten vis, + €2,50 p.p (dit apart aangeven graag)

De samenstelling en hoeveelheid wordt d.m.v. standaard formule berekend,
een eventuele aanvulling kan in overleg gedaan worden tegen meerprijs.
(Het opgegeven aantal gereserveerde gasten kan tot 1 dag tevoren
worden gewijzigd i.v.m. voorbereidingen) 

_______________

Dessertproeverij de Zoete- Kou

Een ruime keuze uit diverse soorten bavaroise, ijs en andere
heerlijke zoete huisgemaakte lekkernijen.


 

Keuze 1 € 28.50

Barneveldse kippensoep

Of

Kruidige tomatensoep met roomkaas
en tuinkruiden
_______________

In de koekenpan gebakken varkensschnitzel
met champignonroomsaus

0f

Kipsaté met satésaus en kroepoek

of

Gebakken zalmfilet met romige wittewijnsaus
_______________

Boeren softijs:
Met chocoladesaus, advocaat of kersen

Of

Koffie / thee of cappuccino

 


 

Keuze 2 € 33.50

Rundercarpaccio met pijnboompitjes, truffeldressing en Parmezaan

Of

Gerookte zalm met toast en kruidenmayonaise

Of

Huisgemaakte loempia met pittige saus en frisse sla

Of

Kruidige tomatensoep met roomkaas en tuinkruiden

-X-

Kogelbiefstuk van de grill met pepersaus

Of

Varkensschnitzel of kipfiletschnitzel in de koekenpan gebakken,
met champignonroomsaus

Of

Gebakken zalmfilet met romige wittewijnsaus

Of

Varkenshaas gevuld met romige brie en krokante bacon en champignonroomsaus

-X-

Dame Blanche met chocolade saus of advocaat

0f Crème brulee met een krokante kletskop en vanilleroomijs

Of

Koffie/thee of cappuccino

 


 

Keuze 3 €35.00

Barneveldse kippensoep

Of

Kruidige tomatensoep met roomkaas
(uit te breiden met voorgerechten zoals
bij keuze 2 omschreven +€ 5,00)

-X-

Proeverij van diverse rund, varken en kippenvlees.
Geserveerd met 3 soorten saus en de garnituren

die u van ons gewend bent
(uit te breiden met 2 soorten vis, + €2,50 p.p.)

De samenstelling en hoeveelheid word d.m.v. standaard formule berekend,
een eventuele aanvulling kan in overleg gedaan worden tegenmeerprijs.


-X-

Bosvruchtenbavaroise met rode vruchtensaus en vanilleroomijs

Of

Crème brulee met een krokante kletskop en vanilleroomijs

Of

Dame blanche met advocaat of chocolade

Of

Koffie/thee of cappuccino

 


 

Keuze 4 € 19.00

Vers gebakken brood met diverse smeersels

——————

Pannenkoek de Noodlanding
| spek |ui | champignons | kipfilet | kaas|

Of

Boeren trots
(gebakken beenham met honing-mosterdsaus)

Of

Betuwse kogels
(warme kersen met roomijs en slagroom)

Of

De Veluwe
(spek, ui en champignons)

Of

Viva la France
(brie met honing en walnootjes)

-X-

Boeren softijs met;
Chocoladesaus, advocaat of kersen

Of

Koffie/thee of cappuccino

 

Rundercarpaccio op een Italiaanse bol

10.00

Warme brie met walnoten op een meergranen bol

8.50

Gerookte zalm op een meergranen bol

9.50

Warme beenham op een Italiaanse bol
Met champignons, ui en honing- mosterdsaus

9.00

Twee kroketten met mosterd op boerenbrood

8.50

Twee kroketten met mosterd en friet

9.00

Gehaktbal in de jus met boerenbrood

8.50

Uitsmijter ham of kaas met boerenbrood

7.00

Uitsmijter spek met kaas

8.00

Uitsmijter de Landing
Boerenbrood met ham, kaas, carpaccio en broodje kroket

11.00

 

Soep

Romige lente-ui soep

5.00

Barneveldse kippensoep

5.00

 

Maaltijdsalade

U kunt eventueel een puntzak friet extra bij bestellen of brood met smeersels

Salade met kip en bacon

12.50

Salade geitenkaas

14.00

Salade carpaccio

14.00

Gerookte zalm en gamba’s

14.50

 

Plategerechten

Geserveerd met salade en friet met mayonaise

Gebakken zalm met droge witte wijnsaus

19.50

Gehaktbal in jus

14.50

Kipsaté of varkenshaassaté met satésaus en kroepoek

16.00

Kogelbiefstuk met peper- of champignonsaus

19.00

Kipfiletschnitzel met peper- of champignonsaus

17.00

Varkensschnitzel met peper- of champignonsaus

17.00

Kindermenu met frikandel of kroket

6.00

Kindermenu met kipschnitzel, schnitzel of biefstuk

8.00

Naturel

 6.00

Ham

7.25

Spek

7.25

Kaas

7.25

Gember

7.25

Ananas

7.25

Appel met kaneel

8.50 

Appel met rozijn

8.50

Spek met kaas

8.50

Ham met kaas

8.50

Ananas met kaas

8.50

Gember met kaas

8.50

Hawaï

Ham met kaas en ananas

9.75


Pannenkoeken specialiteiten

Pannenkoek De noodlanding
Gebakken kip, spek, ui, champignons en kaas
13.50
Pannenkoek Lunters boertje
Ham, kaas, spek, ui, champignons
13.50
Pannenkoek De Veluwe
Spek met ui en champignons
12.50

Pannenkoek De berenhap

Gehaktbal met gebakken ui en satésaus

13.50

Pannenkoek De mekkerende geit

Gesmolten geitenkaas, bacon en honing

14.50

Pannenkoek Als een vis in het water

Gerookte zalm met tuinkruiden en kruidenboter

14.50
Pannenkoek Viva la France
Roombrie met honing en walnootjes
12.50
Pannenkoek Chefs favoriet
Appel met banketbakkersroom
11.50

Pannenkoek Betuwse kogels

Softijs met warme kersen

13.50

Pannenkoek “Zomerkoningin

Softijs met verse aardbeien (seizoen)

14.75
Rundercarpaccio met pijnboompitjes,
Parmezaanse kaas en truffeldressing
10.50
Warm gerookte zalm met Piri-Piri gamba’s10.50
Ribs & Wings
Boter gare kipvleugels en varkensribbetjes
8.50
Champignonkoppen met knoflookolie7.75
Huisgemaakte kiploempia met pittige saus en frisse sla9.00
Frisse salade met gefrituurde brie en nootjes8.50
Barneveldse kippensoep5.00
Romige lente-ui soep5.00
Brood met smeersels – 2 of 4 personen3.50 – 5.50

Vleesgerechten

Varkensschnitzel in de koekenpan gebakken

19.00

Kipfiletschnitzel in de koekenpan gebakken

19.00

Varkenshaas gevuld met brie en bacon

21.50

Kalfsrib-eye van blank kalfsvlees

23.00

Kogelbiefstuk

21.00

Tournedos – biefstuk van ossenhaas

27.50

De Bourgondiër – varkensschnitzel, kipschnitzel, biefstuk en spareribs

25.00

Bij bovenstaande vleesgerechten heeft u keuze uit:
Pepersaus, champignonsaus, satésaus of warme knoflooksaus



Kipsaté met satésaus, gefrituurde uitjes en kroepoek

18.50

Spare ribs boterzacht met knoflooksaus

19.50

Boerenschnitzel met spek, ui en champignons, gegratineerd met kaas

23.00

 

Extra te bestellen bij uw hoofdgerecht

Gebakken gamba’s

5.00

Gebakken spek met ui en champignons

2.00

Voor de grote trek: u kunt de vlees- en visgerechten ook dubbel bestellen van hetzelfde stuk vlees/vis. Vraag de bediening de meerprijs hiervan.

 

Visgerechten

Zalm met droge witte wijnsaus

21.00

Gamba’s (9st) met wok noedels

21.00

 

Vegetarische gerechten

Gevulde paprika met couscous, gegratineerd met geitenkaas

18.00

Spinazie tortelini met gedroogde tomaatjes en Parmezaan

18.00

 

Voor de kinderen

Kindermenu met een frikandel of kroket

6.00

Kindermenu met kipschnitzel, varkensschnitzel of biefstuk

8.00

Dame blanche vanilleroomijs met slagroom, chocoladesaus of advocaat

6.75

Crème brûlée met baileys likeur en vanilleroomijs

6.75

‘Chocolade droom’
Proeverij van brownie, arretjescake, crème, ijs en chocoladesaus

7.25

Kersenbavarois met vanilleroomijs

6.75

‘Bananofee’, verse banaan met toffeecrème en vanilleroomijs

6.75

Proeverij de ”Zoete-KOU”
diverse kleine nagerechten met ijs, vanaf twee personen

9.50 pp

Kinderijsje -Softijs in een meeneembeker met lekkers!

2.95

Portugese port met oude kaas

7.00


IJscoupes

Coupe naturel – Softijs gemaakt van Hollandse weidemelk

4.00

Coupe chocolade – Softijs met chocoladesaus

4.50

Coupe advocaat – Softijs met advocaat

5.50

Coupe karamel – Softijs met karamelsaus

4.50

Coupe kersen – Softijs met kersen

5.00

Coupe noten – Softijs met karamel, chocolade en notencrunch

5.50

Coupe fruitcocktail – Softijs met fruitcocktail

5.00

Coupe verse aardbeien- Softijs met verse aardbeien (seizoen)

7.50

De onderstaande samengestelde menu’s gebruiken wij bij reserveringen boven de 10 personen
Wanneer u aan tafel plaats neemt zal de bediening de keuzes opnemen zodat er in de keuken hard aan gewerkt kan worden,
daarna plaatsen wij vers gebakken brood en diverse smeersels op tafel.

 

De hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappels, verse groente, frisse sla en
friet met mayonaise en worden desgewenst kosteloos aangevuld.


– Het opgegeven aantal gereserveerde gasten kan tot 1 dag tevoren worden gewijzigd i.v.m. voorbereidingen – 

 

Als extra hebben wij schaaltjes met gebakken spek, ui en champignons.
(€ 5,00 per schaaltje, +/- 4 personen)

 


 ‘Veluws tafelen’ € 42.50

Uitermate geschikt voor groepen die uitgebreid wensen te eten.

 

Onderstaande is gebaseerd op een ruime
keuze aan kleine gerechtjes

 

Voorgerechten proeverij

Chef’s keuze van onze uitgebreide dinerkaart
inclusief een soepje en vers gebakken brood met smeersels

_______________

Vleesproeverij

5 soorten vlees van rund, varken en kip

Geserveerd met 3 soorten saus en de garnituren
die u van ons gewend bent

uit te breiden met 2 soorten vis, + €2,50 p.p (dit apart aangeven graag)

De samenstelling en hoeveelheid wordt d.m.v. standaard formule berekend,
een eventuele aanvulling kan in overleg gedaan worden tegen meerprijs.
(Het opgegeven aantal gereserveerde gasten kan tot 1 dag tevoren
worden gewijzigd i.v.m. voorbereidingen) 

_______________

Dessertproeverij de Zoete- Kou

Een ruime keuze uit diverse soorten bavaroise, ijs en andere
heerlijke zoete huisgemaakte lekkernijen.


 

Keuze 1 € 28.50

Barneveldse kippensoep

Of

Kruidige tomatensoep met roomkaas
en tuinkruiden
_______________

In de koekenpan gebakken varkensschnitzel
met champignonroomsaus

0f

Kipsaté met satésaus en kroepoek

of

Gebakken zalmfilet met romige wittewijnsaus
_______________

Boeren softijs:
Met chocoladesaus, advocaat of kersen

Of

Koffie / thee of cappuccino

 


 

Keuze 2 € 33.50

Rundercarpaccio met pijnboompitjes, truffeldressing en Parmezaan

Of

Gerookte zalm met toast en kruidenmayonaise

Of

Huisgemaakte loempia met pittige saus en frisse sla

Of

Kruidige tomatensoep met roomkaas en tuinkruiden

-X-

Kogelbiefstuk van de grill met pepersaus

Of

Varkensschnitzel of kipfiletschnitzel in de koekenpan gebakken,
met champignonroomsaus

Of

Gebakken zalmfilet met romige wittewijnsaus

Of

Varkenshaas gevuld met romige brie en krokante bacon en champignonroomsaus

-X-

Dame Blanche met chocolade saus of advocaat

0f Crème brulee met een krokante kletskop en vanilleroomijs

Of

Koffie/thee of cappuccino

 


 

Keuze 3 €35.00

Barneveldse kippensoep

Of

Kruidige tomatensoep met roomkaas
(uit te breiden met voorgerechten zoals
bij keuze 2 omschreven +€ 5,00)

-X-

Proeverij van diverse rund, varken en kippenvlees.
Geserveerd met 3 soorten saus en de garnituren

die u van ons gewend bent
(uit te breiden met 2 soorten vis, + €2,50 p.p.)

De samenstelling en hoeveelheid word d.m.v. standaard formule berekend,
een eventuele aanvulling kan in overleg gedaan worden tegenmeerprijs.
(Het opgegeven aantal gereserveerde gasten kan tot 1 dag tevoren
worden gewijzigd i.v.m. voorbereidingen) 

-X-

Bosvruchtenbavaroise met rode vruchtensaus en vanilleroomijs

Of

Crème brulee met een krokante kletskop en vanilleroomijs

Of

Dame blanche met advocaat of chocolade

Of

Koffie/thee of cappuccino

 


 

Keuze 4 € 19.00

Vers gebakken brood met diverse smeersels

——————

Pannenkoek de Noodlanding
| spek |ui | champignons | kipfilet | kaas|

Of

Boeren trots
(gebakken beenham met honing-mosterdsaus)

Of

Betuwse kogels
(warme kersen met roomijs en slagroom)

Of

De Veluwe
(spek, ui en champignons)

Of

Viva la France
(brie met honing en walnootjes)

-X-

Boeren softijs met;
Chocoladesaus, advocaat of kersen

Of

Koffie/thee of cappuccino

 

Rundercarpaccio op een Italiaanse bol

10.00

Warme brie met walnoten op een meergranen bol

8.50

Gerookte zalm op een meergranen bol

9.50

Warme beenham op een Italiaanse bol
Met champignons, ui en honing- mosterdsaus

9.00

Twee kroketten met mosterd op boerenbrood

8.50

Twee kroketten met mosterd en friet

9.00

Gehaktbal in de jus met boerenbrood

8.50

Uitsmijter ham of kaas met boerenbrood

7.00

Uitsmijter spek met kaas

8.00

Uitsmijter de Landing
Boerenbrood met ham, kaas, carpaccio en broodje kroket

11.00

 

Soep

Romige lente-ui soep

5.00

Barneveldse kippensoep

5.00

 

Maaltijdsalade

U kunt eventueel een puntzak friet extra bij bestellen of brood met smeersels

Salade met kip en bacon

12.50

Salade geitenkaas

14.00

Salade carpaccio

14.00

Gerookte zalm en gamba’s

14.50

 

Plategerechten

Geserveerd met salade en friet met mayonaise

Gebakken zalm met droge witte wijnsaus

19.50

Gehaktbal in jus

14.50

Kipsaté of varkenshaassaté met satésaus en kroepoek

16.00

Kogelbiefstuk met peper- of champignonsaus

19.00

Kipfiletschnitzel met peper- of champignonsaus

17.00

Varkensschnitzel met peper- of champignonsaus

17.00

Kindermenu met frikandel of kroket

6.00

Kindermenu met kipschnitzel, schnitzel of biefstuk

8.00

Naturel

 6.00

Ham

7.25

Spek

7.25

Kaas

7.25

Gember

7.25

Ananas

7.25

Appel met kaneel

8.50 

Appel met rozijn

8.50

Spek met kaas

8.50

Ham met kaas

8.50

Ananas met kaas

8.50

Gember met kaas

8.50

Hawaï

Ham met kaas en ananas

9.75


Pannenkoeken specialiteiten

Pannenkoek De noodlanding
Gebakken kip, spek, ui, champignons en kaas
13.50
Pannenkoek Lunters boertje
Ham, kaas, spek, ui, champignons
13.50
Pannenkoek De Veluwe
Spek met ui en champignons
12.50

Pannenkoek De berenhap

Gehaktbal met gebakken ui en satésaus

13.50

Pannenkoek De mekkerende geit

Gesmolten geitenkaas, bacon en honing

14.50

Pannenkoek Als een vis in het water

Gerookte zalm met tuinkruiden en kruidenboter

14.50
Pannenkoek Viva la France
Roombrie met honing en walnootjes
12.50
Pannenkoek Chefs favoriet
Appel met banketbakkersroom
11.50

Pannenkoek Betuwse kogels

Softijs met warme kersen

13.50

Pannenkoek “Zomerkoningin

Softijs met verse aardbeien (seizoen)

14.75
Rundercarpaccio met pijnboompitjes,
Parmezaanse kaas en truffeldressing
10.50
Warm gerookte zalm met Piri-Piri gamba’s10.50
Ribs & Wings
Boter gare kipvleugels en varkensribbetjes
8.50
Champignonkoppen met knoflookolie7.75
Huisgemaakte kiploempia met pittige saus en frisse sla9.00
Frisse salade met gefrituurde brie en nootjes8.50
Barneveldse kippensoep5.00
Romige lente-ui soep5.00
Brood met smeersels – 2 of 4 personen3.50 – 5.50

Vleesgerechten

Varkensschnitzel in de koekenpan gebakken

19.00

Kipfiletschnitzel in de koekenpan gebakken

19.00

Varkenshaas gevuld met brie en bacon

21.50

Kalfsrib-eye van blank kalfsvlees

23.00

Kogelbiefstuk

21.00

Tournedos – biefstuk van ossenhaas

27.50

De Bourgondiër – varkensschnitzel, kipschnitzel, biefstuk en spareribs

25.00

Bij bovenstaande vleesgerechten heeft u keuze uit:
Pepersaus, champignonsaus, satésaus of warme knoflooksaus



Kipsaté met satésaus, gefrituurde uitjes en kroepoek

18.50

Spare ribs boterzacht met knoflooksaus

19.50

Boerenschnitzel met spek, ui en champignons, gegratineerd met kaas

23.00

 

Extra te bestellen bij uw hoofdgerecht

Gebakken gamba’s

5.00

Gebakken spek met ui en champignons

2.00

Voor de grote trek: u kunt de vlees- en visgerechten ook dubbel bestellen van hetzelfde stuk vlees/vis. Vraag de bediening de meerprijs hiervan.

 

Visgerechten

Zalm met droge witte wijnsaus

21.00

Gamba’s (9st) met wok noedels

21.00

 

Vegetarische gerechten

Gevulde paprika met couscous, gegratineerd met geitenkaas

18.00

Spinazie tortelini met gedroogde tomaatjes en Parmezaan

18.00

 

Voor de kinderen

Kindermenu met een frikandel of kroket

6.00

Kindermenu met kipschnitzel, varkensschnitzel of biefstuk

8.00

Dame blanche vanilleroomijs met slagroom, chocoladesaus of advocaat

6.75

Crème brûlée met baileys likeur en vanilleroomijs

6.75

‘Chocolade droom’
Proeverij van brownie, arretjescake, crème, ijs en chocoladesaus

7.25

Kersenbavarois met vanilleroomijs

6.75

‘Bananofee’, verse banaan met toffeecrème en vanilleroomijs

6.75

Proeverij de ”Zoete-KOU”
diverse kleine nagerechten met ijs, vanaf twee personen

9.50 pp

Kinderijsje -Softijs in een meeneembeker met lekkers!

2.95

Portugese port met oude kaas

7.00


IJscoupes

Coupe naturel – Softijs gemaakt van Hollandse weidemelk

4.00

Coupe chocolade – Softijs met chocoladesaus

4.50

Coupe advocaat – Softijs met advocaat

5.50

Coupe karamel – Softijs met karamelsaus

4.50

Coupe kersen – Softijs met kersen

5.00

Coupe noten – Softijs met karamel, chocolade en notencrunch

5.50

Coupe fruitcocktail – Softijs met fruitcocktail

5.00

Coupe verse aardbeien- Softijs met verse aardbeien (seizoen)

7.50

De onderstaande samengestelde menu’s gebruiken wij bij reserveringen boven de 10 personen
Wanneer u aan tafel plaats neemt zal de bediening de keuzes opnemen zodat er in de keuken hard aan gewerkt kan worden,
daarna plaatsen wij vers gebakken brood en diverse smeersels op tafel.

De hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappels, verse groente, frisse sla en
friet met mayonaise en worden desgewenst kosteloos aangevuld.

– Het opgegeven aantal gereserveerde gasten kan tot 1 dag tevoren worden gewijzigd i.v.m. voorbereidingen – 

Als extra hebben wij schaaltjes met gebakken spek, ui en champignons.
(€ 5,00 per schaaltje, +/- 4 personen)


 

“Veluws tafelen”  € 42.50

Uitermate geschikt voor groepen die uitgebreid wensen te eten.
Onderstaande is gebaseerd op een ruime keuze aan kleine gerechtjes

 

Voorgerechten proeverij
Chef’s keuze van onze uitgebreide dinerkaart
inclusief een soepje en vers gebakken brood met smeersels

_______________

Vleesproeverij

5 soorten vlees van rund, varken en kip

Geserveerd met 3 soorten saus en de garnituren
die u van ons gewend bent

uit te breiden met 2 soorten vis, + €2,50 p.p (dit apart aangeven graag)

De samenstelling en hoeveelheid wordt d.m.v. standaard formule berekend,
een eventuele aanvulling kan in overleg gedaan worden tegen meerprijs.
(Het opgegeven aantal gereserveerde gasten kan tot 1 dag tevoren
worden gewijzigd i.v.m. voorbereidingen) 

_______________

Dessertproeverij de Zoete- Kou

Een ruime keuze uit diverse soorten bavaroise, ijs en andere
heerlijke zoete huisgemaakte lekkernijen.


 

Keuze 1 € 28.50

Barneveldse kippensoep

Of

Kruidige tomatensoep met roomkaas
en tuinkruiden
_______________

In de koekenpan gebakken varkensschnitzel
met champignonroomsaus

0f

Kipsaté met satésaus en kroepoek

of

Gebakken zalmfilet met romige wittewijnsaus
_______________

Boeren softijs:
Met chocoladesaus, advocaat of kersen

Of

Koffie, thee of cappuccino


 

Keuze 2 € 33.50

Rundercarpaccio met pijnboompitjes, truffeldressing en Parmezaan

Of

Gerookte zalm met toast en kruidenmayonaise

Of

Huisgemaakte loempia met pittige saus en frisse sla

Of

Kruidige tomatensoep met roomkaas en tuinkruiden

_______________

Kogelbiefstuk van de grill met pepersaus

Of

Varkensschnitzel of kipfiletschnitzel in de koekenpan gebakken,
met champignonroomsaus

Of

Gebakken zalmfilet met romige wittewijnsaus

Of

Varkenshaas gevuld met romige brie en krokante bacon en champignonroomsaus

_______________

Dame Blanche met chocolade saus of advocaat

0f Crème brulee met een krokante kletskop en vanilleroomijs

Of

Koffie/thee of cappuccino


 

Keuze 3 €35.00

Barneveldse kippensoep

Of

Kruidige tomatensoep met roomkaas
(uit te breiden met voorgerechten zoals
bij keuze 2 omschreven +€ 5,00)

_______________

Proeverij van diverse rund, varken en kippenvlees.
Geserveerd met 3 soorten saus en de garnituren

die u van ons gewend bent
(uit te breiden met 2 soorten vis, + €2,50 p.p.)

De samenstelling en hoeveelheid word d.m.v. standaard formule berekend,
een eventuele aanvulling kan in overleg gedaan worden tegenmeerprijs.
(Het opgegeven aantal gereserveerde gasten kan tot 1 dag tevoren
worden gewijzigd i.v.m. voorbereidingen) 

_______________

Bosvruchtenbavaroise met rode vruchtensaus en vanilleroomijs

Of

Crème brulee met een krokante kletskop en vanilleroomijs

Of

Dame blanche met advocaat of chocolade

Of

Koffie/thee of cappuccino


 

Keuze 4 € 19.00

Vers gebakken brood met diverse smeersels

——————

Pannenkoek de Noodlanding
| spek |ui | champignons | kipfilet | kaas|

Of

Boeren trots
| gebakken beenham met honing-mosterdsaus |

Of

Betuwse kogels
| warme kersen met roomijs en slagroom |

Of

De Veluwe
| spek | ui | champignons |

Of

Viva la France
| brie | honing | walnootjes |

_______________

Boeren softijs met;
Chocoladesaus, advocaat of kersen

Of

Koffie, thee of cappuccino

Restaurant de Landing
Restaurant de Landing

van onze chefkok

Ambachtelijke
kwaliteit

Eten is een beleving voor alle zintuigen. Ook daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze gerechten. We gebruiken alleen producten van ambachtelijke kwaliteit van Nederlandse leveranciers die de liefde voor goed eten met ons delen.

Restaurant de Landing
blaadje4

gezellig TAFELEN
met elkaar

Gezelligheid is echt een Hollands begrip. In De Landing combineren we dat met Bourgondisch dineren. En dat doe je met elkaar, met vrienden en familie. Met mensen om wie je geeft.

Restaurant de Landing